Det här gör biblioteksvakten i Halmstad






Ja. Bokuppsättning och disktjänst. Den här killen är nog skärpt! Det står inget om batongföring dock.

WTF?!

Kollade på nätet för att se om det hänt något roligt i skolan. Det hade det. Vi har blivit tilldelade våra handledare till B-uppsatsen. Jag fick en David Olsson. Har aldrig hört talas om någon jävla David Olsson. Så jag sökte. Det här var vad jag fick upp


Vad i helvete?! Vaddå biblioteksvakt? Går vi i mellanstadiet så vi behöver en biblioteksvakt? Vad gör en biblioteksvakt? Och vad ska jag med en till? Jag vill inte ha någon. Vad vaktar han? Kollar han så att vi inte ställer böckerna i fel hyllor? Eller så att vi läser alla sidorna och inte bara några? Har han en batong? Arrgh! Skit-David. Han är säkert ful också. Och har tjocka glasögon.

Egentligen så är det skitsamma för jag hade inte velat ha de andra som handledare heller. Jag hade velat ha min vänstervridna lärare Thomas. Jag gillar honom. Men nej. Jag fick fule-David, biblioteksvakten. Bah! Nu ska jag gå och handla.







Ska väl tilläggas att jag har säkert fel. Antingen så är det inte biblioteksvakten David som är min handledare eller så är han säkert jätteduktig(på att hålla ordning på böcker).


Bara tjacka nytt serru

Har vart ute och sprungit en vända. Överraskande va?

Idag var syster och jag nere på stan för att köpa löpargrejer. Jag hade tagit med _alla_ min pengar. Det som inhandlades var lite sportdryckspulver, en flaska linsvätska och engelsk fudge som kostade 100 spänn. Skit-fudgen var inte ens särskilt god. Iaf inte 100 kronors-god. Vi tittade på löparskor men de fanns inte i någon snygg färg. Jag tror att skoförsäljargubben tyckte vi var lite fjompiga. Men jag tycker sånt är viktigt. Vem vill springa runt i ett par vita och orangea skor?
Ingen.
De som färgsätter träningsskor måste vara både blinda, döva och gravt efterblivna. Jag skulle vilja säga att 98% av alla träningsskor är fula. Varför gör de inte skorna i enhetliga normala färger. Som mina som är svarta. Svart är en bra färg. Skoförsäljargubben sa att han kunde beställa hem skorna i svart åt oss om vi ville. Så det ska jag fixa imorgon. Då har jag tre-timmars-lunch och då ska jag göra ett nytt försök att köpa grejer.

Wish me luck.


Jag blir så trött

Jag sitter och dricker vin och väntar på att mina popcorn i micron ska bli klara. Jag vet inte om jag har ätit något idag. Eller jo, jag vet att jag har ätit en massa digestivekex men jag tror inte jag ätit ngt annat. Ingen frukost, lunch eller middag. Så antingen har jag glömt bort att äta eller så har jag glömt bort att jag har ätit. Inget av alternativen skulle vara särskilt överraskande.

Om jag skulle försöka mig på en kvalificerad gissning så tror jag faktiskt att jag bara ätit just digestivekex idag. Och nu popcorn.

Va fan blev det här för tradigt inlägg egentligen? Dålig start på nya bloggen. Jag byter fokus.

Läste en intervju med en Sverigedemokrat som inte tyckte vi skulle ta emot ensamkommande flyktingbarn. "Barn förföljs aldrig" säger han för "...det är väl ingen som har något emot barn?"
han fortsätter med "Det kan väl hända att en folkgrupp förföljs... Men det är ändå de vuxna som förföljs och barnen följer bara med av farten."

Jo men visst. För så är det. För om vi vill utrota ett folkslag så är det bara de vuxna vi vill åt. Att vi utrotar barnen sker av bara farten. Antingen så råkar de följa med in i gaskammaren där vi dödar de vuxna eller så kanske de råkar dö på något annat vis. I vilket fall så har vi ju ingenting emot barn. Hitler hade nog ingenting emot judiska barn. Hutuerna hade ingenting emot tutsiska barn. Att det sen var fruktansvärt många judiska och tutsiska barn som dog när det rensandes upp i leden var alltså bara så det råkade bli.

Man måste ju förstå att när man är mitt uppe i ett krig och/eller försöker utrota ett folkslag så kanske man har lite mycket att tänka på. Inte så himla lätt att börja sålla ut "agnarna från vetet" s a s. Men måste ju hålla uppe tempot. Ska man då stå där och dividera om huruvida människan är ett barn eller bara kanske en dvärg? Nej det hinner man ju inte. Så därför är det bäst att döda allihop. Även om man nu inte skulle ha något emot just barn.

Sånt förstår Sverigedemokraterna. De har vett nog att se till "båda sidor". Det är inte bara en som felar när två slåss liksom. Men de kan också erkänna att det tyvärr finns exempel på när barn vart utsatta för förföljelse. En gång i världshistorien har detta inträffat. _En_ gång. Och det var "...Herodes som förföljde gossebarn. Men det är det enda."


Låt mig berätta vart jag kommer ifrån

http://blogg.aftonbladet.se/veron


RSS 2.0